Download algemene voorwaarden

Rental-  BOUTIQUE - Gebruiksvoorwaarden & Privacybeleid


ALGEMEEN

Rental- Boutique is een webshop. Om een van onze producten te huren, moet u eerst akkoord gaan met onze voorwaarden.Rental- Boutique heeft het recht om deze voorwaarden zonder kennisgeving te wijzigen.
Die voorwaarden zijn de volledige overeenkomst tussen u en Rental- Boutique. Dus je zult op de hoogte worden gesteld van eventuele veranderingen. Deze overeenkomst is voor het laatst herzien op 14/06/2018.

GEBRUIK VAN DE WEBSITE

Je moet 18 jaar oud zijn of onder toezicht staan van een ouder of voogd om onze website te gebruiken. U mag de informatie op deze website niet gebruiken voor doeleinden die onwettig zijn of die in strijd zijn met onze voorwaarden. Rental- Boutique behoudt zich het recht voor om service te weigeren, uw account te beëindigen, contactpersonen te verwijderen of te bewerken of bestellingen te annuleren. U bent verantwoordelijk voor uw account en alle activiteiten onder uw account en wachtwoord.

HET HUREN VAN BOUTIQUE EIGEN RECHTEN

Het is u niet toegestaan om de Renting Boutique-website te verkopen, publiceren, adverteren of te verspreiden. Renting Boutique verleent u toestemming om alleen voor uw persoonlijke en niet-commerciële doeleinden bestanden te downloaden of kopiëren

FOUTEN

Rental- Boutique probeert geen fouten te maken, hoewel de website typografische fouten of onjuiste of onvolledige informatie kan bevatten. Daarom behoudt Rental- Boutique zich het recht voor om fouten op elk moment te corrigeren.

AFWIJZING VAN GARANTIES

U gaat ermee akkoord dat uw website op eigen risico is. Het huren van een boetiek wijst nadrukkelijk alle soorten warrants van de hand. Renting Boutique garandeert niet dat deze website vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.

LET OP

Als u verder nog vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen op:


rental-boutique@outlook.comHUUROVEREENKOMST

1- DE BOUTIQUE VERHUUR


Rental-Boutique is een webshop. Om een van onze producten te huren, moet u eerst akkoord gaan met onze voorwaarden. Door gebruik te maken van onze diensten, begrijpt u de bepalingen en voorwaarden van uw overeenkomst. Als u het niet eens bent met sommige van de voorwaarden, mag u onze diensten niet gebruiken.

Lees zorgvuldig het volgende voordat u op de knop "IK GA AKKOORD" klikt, omdat dit een legaal contract is en u als agent verplichtingen oplegt en onze services gebruikt. Door op het vakje "akkoord" te klikken, gaat u automatisch akkoord met al onze algemene voorwaarden.

2 - VERHUUR

Reserveer uw item door op de datum dat u hem nodig heeft te selecteren. Wij zorgen ervoor dat je artikel aankomt vóór deze geselecteerde datum. Gelieve correct te vermelden bij het plaatsen van de bestelling. De huurovereenkomst bestaat uit een periode van 5 dagen. Vanaf de datum van deze datum gaat de huur in. 

U stemt ermee in de kosten van de service te betalen. Het huren van een jurk brengt uw creditcard in rekening voor het aangegeven bedrag, verzendkosten en belastingen op de website. Uw reservering kan worden gemaakt tot 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Als u na 24 uur, maar vóór de verzending annuleert, betaalt Rental- Boutique 50% van de kosten van het huurproduct. Reserveringen die zijn geannuleerd, worden niet terugbetaald. Het is uw verantwoordelijkheid om het artikel bij de levering te inspecteren en te bevestigen dat u alle artikelen heeft ontvangen die u hebt besteld. In het geval dat u een verkeerd product ontvangt, dient u onmiddellijk contact op te nemen met Rental-Boutique en dit artikel binnen 24 uur retourneren zodra onze klantenservice bevestigt dat er inderdaad een fout is gemaakt. Rental- Boutique wil het juiste artikel zo snel mogelijk verzenden.

Bij aflevering is het gebruik van het artikel op eigen risico. De huurder (jij) wil de verantwoordelijkheid nemen voor de jurk terwijl hij in jouw bezit is. U draagt ​​de zorg voor het terugsturen van de jurk door ons retourlabel te gebruiken of zelf terug te sturen (eigen risico). Als u zelf terug stuurt, stuurt u met een betrouwbare koeriersdienst die werkt met een track en trace code. U bent aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade, vlekken of vernietiging van de jurk, terwijl het in uw bezit is, naast de kosten die voor de verhuur van de jurk. U moet alle artikelen retourneren in de staat waarin deze aan u is geleverd. Als er schade is, gemorst of bezaaid, doe dan alsjeblieft je best om de vlek van het plaatsen te verwijderen. De jurken mogen niet door jou worden gewassen of gerepareerd. Eventuele defecten of kleine reparaties worden in rekening gebracht. Niet-verwijderbare vlekken die van de huurder eisen dat hij de 200% van de kosten van het nieuwe kledingstuk betaalt. De 200% kosten zullen een nieuwe jurk te dekken en maximaal vier klanten terugbetaald als we wachten vier weken tot de jurk is weer op voorraad. U kunt een 10 euro verzekering voor kleine beschadigingen te kopen: verloren kralen, geplakt rits, kleine scheurtjes Lijkt langs de boorden en had kunnen worden gerepareerd. Een jurk huren om uw creditcard te gebruiken om eventuele schade of schade te dekken - en de 200% kosten wanneer nodig. De items moeten worden geretourneerd. De artikelen worden geretourneerd tegen een vergoeding van 10 euro. Rental- Boutique brengt geen extra kosten in rekening op uw creditcard bovenop het bedrag dat is afgesproken om te betalen in de tijd van de hu

ur.

3 - VERHUUR PROCES

Rental- Boutique, is een perfect item dat zorgvuldig wordt geïnspecteerd. De items van de website worden gebruikt, dus er kunnen tekenen van gebruik worden verwacht, maar dat maakt ons niet uit. Samen met het item dat u wilt ontvangen, worden door ons geretourneerd (in rekening gebracht samen met de huur van de jurk). Het is uw volledige verantwoordelijkheid om dit verzendmateriaal te bewaren tot het moment dat het is gebruikt. Als u dit materiaal verliest, wilt u de artikelen op eigen kosten verzenden en het trackingnummer van het pakket opgeven. In het verstrekte verzendmateriaal voor retuning.

4- LATE KOSTEN

We volgen een schema met huur en om dit soepel te laten verlopen. Late vergoedingen worden in rekening gebracht wanneer de jurk niet op het juiste moment wordt geretourneerd. 40 euro per dag wordt in rekening gebracht voor elk te laat item en kan tot 100% van de aankoopprijs van elk kledingstuk bedragen. Late kosten voor accessoires (assecoires) zijn 20 euro per dag. Zorg ervoor dat je je jurk op tijd verstuurt, zodat er geen vertragingen optreden.6- FOTOGRAFEN KORTING

U moet een fotograaf zijn en uw bedrijfsnaam op onze website vermelden bij bestellen; ons promoten voor sociale media. Elk probleem met deze kwestie wil uw toekomstige kortingsgebruik annuleren. De afbeeldingen zijn voorzien van uw watermerk. U moet ons crediteren bij het gebruik van de foto's, ons labelen op alle sociale media waarop u de foto's plaatst. Als u gekwalificeerd bent en akkoord gaat met de voorwaarden, kunt u de code "discfoto" gebruiken en genieten van uw 10% korting

Huur uw jurk!

Rental-Boutique heeft een breed assortiment jurken om te huren. Ben je fotograaf of heb je zelf binnenkort een fotoshoot? Bekijk onze collectie en huur jouw favoriete jurk voor 5 dagen. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

De Rental-Boutique verhuurd handgemaakte jurken van Mii-Estilo. Ben je fotograaf of ben je zwanger en heb je binnenkort zelf een fotoshoot gepland maar ben je nog op zoek naar je favoriete jurk? Bij ons kan je de jurken van Mii-Estilo huren. Huur de jurk voor 5 dagen en schitter tijdens jouw zwangerschapsfotoshoot. Kan je jouw favoriete jurk niet vinden op onze website? Stuur ons gerust een berichtje en wie weet kunnen wij je verder helpen!

Over ons

Wij zijn de Rental-Boutique. Bij ons kan je alle jurken van Mii-Estilo huren. Wij zijn een atelier gevestigd in Nederland en alle items worden bij ons handgemaakt. 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

This website uses cookies to measure the number of visitors. We do not store any personal information.