HUUR OVEREENKOMST
 

ARTIKEL 1: INLEIDING
 

Rental-Boutique biedt een grote inventaris van prachtige, modieuze en eerder gedragen (zwangerschaps)jurken voor uw fotoshoots.  Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u ('u' of 'Huurder') in met de onze overeenkomst en erkent u dat u akkoord gaat met de voorwaarden ervan. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, mag u de services niet gebruiken. Alle gebruik door u van de services valt onder deze voorwaarde.

 Lees de voorwaarde aandachtig door, dit namelijk een wettelijk contract en u heeft als huurder daardoor verplichtingen.

 ARTIKEL 2: VERHUUR
 
U gaat ermee akkoord dat u de jurk huurt en dat Rental-Boutique alle eigendommen in de jurk behoudt. U stemt ermee in om de huurprijs zoals vermeld op de website en andere vergoedingen, schade, en kosten inclusief maar niet beperkt tot late vergoedingen of schadevergoeding te betalen. Huurprijzen zijn exclusief bezorgkosten voor verzending naar Rental-Boutique dit ivm verschillende landen waar wij aan leveren. Wij berekenen uw creditcard op het moment van de huurreservering voor het huurbedrag, de verzendkosten en belastingen zoals vermeld op de website. U kunt een reservering annuleren tot 24 uur na het plaatsen van uw bestelling. Als u na die tijd maar vóór verzending annuleert, zal Rental-Boutique uw creditcard die is geregistreerd voor een bedrag dat gelijk is aan minstens 50% van de kosten van de kledij (exclusief verzendkosten en andere kosten) terugbetalen. Reserveringen die zijn geannuleerd nadat het verzendlabel is gemaakt, kunnen niet worden gerestitueerd. Het is uw verantwoordelijkheid om de jurk bij aflevering te inspecteren en te bevestigen dat u de jurk heeft ontvangen die u hebt besteld. In het geval dat u een jurk krijgt die niet de jurk is die u heeft besteld, dient u onmiddellijk contact op te nemen met Rental-Boutique en de jurk binnen 24 uur terug te sturen, zodra een van onze vertegenwoordigers van de klantenservice bevestigt dat de verkeerde jurk inderdaad is ontvangen. Rental-Boutique bezorgt je een jurk die je hebt aangevraagd, indien beschikbaar, of een vergelijkbare jurk als deze niet beschikbaar is.

 

Bij aflevering is het gebruik van de japon voor rekening van de huurder. Huurder neemt de exclusieve verantwoordelijkheid voor de jurk terwijl in het bezit van huurder. Huurder is aansprakelijk voor verlies, diefstal, beschadiging, vlekken of vernietiging van de jurk terwijl hij in het bezit is van de jurk, naast de kosten die hij maakt voor de huur van de jurk. Huurder moet alle gehuurde jurken retourneren in de staat waarin deze aan huurder is afgeleverd. Als er een vlek is, probeer dan deze NIET te verwijderen. Bij kleine beschadigingen of andere kleine reparaties worden reparatiekosten in rekening gebracht indien deze gerepareerd zijn en niet een opvallend deel van de jurk is. Schade aan de jurk die niet kan worden gerepareerd, inclusief doorboorde gaten als gevolg van hoge hakken of iets dergelijks, inclusief vlekken die niet worden verwijderd bij het reinigen, zal huurder verplichten om 200% van de kosten van een nieuw kledingstuk te betalen. U kunt een verzekering van $ 5 afsluiten voor geringe slijtage: verloren kralen, vastzittende ritssluiting en kleine scheurtjes langs de randen en randen die kunnen worden gerepareerd. U stemt ermee in dat Rental-Boutique de creditcard op het moment van aankoop mag gebruiken om eventuele reparaties, schadevergoeding, vervanging van een jurk en / of late vergoedingen voor uw huur van de jurk bij het terugbrengen van de jurk te dekken. De kleding mag NIET gewassen worden in de machine, wordt dit wel gedaan wordt er 50% van de borg terug betaald

 

ARTIKEL 3: VERHUURPROCES
 
Je ontvangt een schone, grondig geïnspecteerde jurk van Rental-Boutique op of vóór de datum die je hebt aangevraagd. De jurken zijn eerder gedragen en er zijn wat tekenen van gebruik te verwachten. Samen met de jurk ontvangt u (als u hiervoor kiest) het retourzendingmateriaal in de vorm van een etiket en pakket. Het is uw verantwoordelijkheid om dit verzendmateriaal te bewaren totdat het tijd is om de jurk terug te brengen of op te laten halen. Als u dit verzendmateriaal verliest, moet u de jurk op eigen kosten verzenden en een trackingnummer verstrekken aan Rental-Boutique. Als u het trackingnummer niet opgeeft, krijgt u de aankomstdatum bij Rental-Boutique.

LET OP BIJ TERUGSTUREN
- stuur de jurk binnen 5 dagen retour
- wilt u de jurk langer, neem contact op met rental-boutique@outlook.com
- stuur de jurk terug in dezelfde verpakking als waar het mee verzonden is

U heeft 2 opties voor terugsturen
1. u kiest voor zelf terug sturen, u bent VERPLICHT dit met een track and trace te doen, die u via de mail: rental-boutique@outlook.com aan ons doorgeeft, wij zijn NIET verandwoordelijk voor deze zending. Als het niet retour is, ontvangt u ook niet de borg retour.

2. u kiest voor de retourlabel van ons, hiermee bent u zeker dat het adres juist is en wij kunnen de zending volgen. 
Er zijn geen FAQ categorieën beschikbaar.

Huur uw jurk!

Rental-Boutique heeft een breed assortiment jurken om te huren. Ben je fotograaf of heb je zelf binnenkort een fotoshoot? Bekijk onze collectie en huur jouw favoriete jurk voor 5 dagen. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

De Rental-Boutique verhuurd handgemaakte jurken van Mii-Estilo. Ben je fotograaf of ben je zwanger en heb je binnenkort zelf een fotoshoot gepland maar ben je nog op zoek naar je favoriete jurk? Bij ons kan je de jurken van Mii-Estilo huren. Huur de jurk voor 5 dagen en schitter tijdens jouw zwangerschapsfotoshoot. Kan je jouw favoriete jurk niet vinden op onze website? Stuur ons gerust een berichtje en wie weet kunnen wij je verder helpen!

Over ons

Wij zijn de Rental-Boutique. Bij ons kan je alle jurken van Mii-Estilo huren. Wij zijn een atelier gevestigd in Nederland en alle items worden bij ons handgemaakt. 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

This website uses cookies to measure the number of visitors. We do not store any personal information.